Csomagszállítás

FONTOS!

Csak olyan küldeményeket szállítunk, melyek nem tartalmaznak illegális-, jövedéki-, tűz- és robbanásveszélyes, fertőző-, valamint egyéb veszélyes anyagokat és termékeket.

Minden személynek 2 db normál méretű és súlyú utazótáskát(kb 15-20kg/db),és 1 db kézipoggyászt ingyenesen szállítjuk.

Amennyiben ennél többet szeretne szállíttatni,kérem előre jelezze szándékát,mert az autó kapacitása véges,és nekünk nagyon fontos,hogy kényelmesen utazhassanak velünk.

Fontos, hogy pontosan nézze meg és adja meg számunkra a méreteket, mert a plusz súllyal nem szeretnénk veszélyeztetni sem más utazását,sem az autók menet-stabilitását és az utazás időtartamát! Ha nagyobb tömegű- méretű csomagot szeretne küldeni vagy kapni,azt is eltudjuk szállítani!Szállítási kapacitásunk véges,ezért érdemes előre lefoglalni.
Ha egyéb nagyobb dolgokat szeretne hazaküldetni,illetve kiszállítatni,pl:bicikli,motor,bútorok,stb..amennyiben 1-5 fő utazik,a hátsó üléssor lehajtásával,nagyobb méretű dolgokat is el tudunk szállítani az ön által megbeszélt címre../előzetes egyeztetés szerint/
Utánfutóval/300kg is vállalunk kisebb költöztetéseket,ár mindig megegyezés szerint történik!
 
A 2+1 ingyenes alapcsomagokon felül: 
10kg-ig 30euró
10kg felett 30 euró+2 euró/kg
 
Csomagszállítás alapára külföldön lakcímre szállítva: 35 euró/10kg ig!10 kg felett mindig egyedi árat adunk minden ügyfelünknek!
Attól függően, hogy a csomag átadási illetve átvételi helye Magyarországon és Hollandiában hol történik a fenti árak változhatnak.
 
Kisebb testű élőállat szállítás is vállalunk,melynek díja 45 euró/állat!Gazdája nélkül,csak szállítóboxban lehetséges!/kutya,macska/Lehetőleg kenel,vagy pórázt is adjanak az állathoz,mert minden megállónál kiengedjük,hogy elvégezhesse a dolgát,vagy járjon egyet!Szállítani csak útlevéllel,és chippel ellátott állatot szállítunk!Dobozban,több kiskutyát összezsúfolva,vagy "vigyél ki 1 doboz kiskutyát,dobd be valahova a kocsiba" köszönjük,de nem vállaljuk el!!!Az alábbi linken tájékozódhat!

Megkérem minden kedves állatszállító utasunkat,hogy az autó ülésén az állat nem utazhat!

Az autó tisztaságának megóvása érdekében!
 
 
Magyarországról-Hollandiába,vagy Hollandiából magyarországra költöztetést is vállalunk.Természetesen másik országból-másik országba is.Előzetesen megbeszélt időpontegyeztetés alapján!

700km-en belöli fuvarokat,költöztetést,nyaraltatást,több nagyobb egyidejű csomagszállítást ,az előlre megbeszélt időben aznap teljesítjük.Álltalában hétfőn,kedden vagy szerdán.Az igényeknek megfelelően mi alkalmazkodunk önökhöz!

 A vámellenőrzésnél átvizsgált és lefoglalt csomagokért semmilyen további felelősséget nem vállalunk!!!